پرستاری کودک و سالمند ساخت رژ لب - موسسه پرستاری قاب چاریتی

مقدمه ساخت رژ لب

به گزارش آفتاب آی آر

لوازم آرایشی را می توان در تمدن های باستانی نیز جستجو کرد. به ویژه استفاده از رژ لب در میان سومری ها، مصری ها، سوری ها، ایرانیان و یونانیان رواج داشت. بعد ها الیزابت اول و بانوان دربارش لب های خود را با سولفید جیوه قرمز رنگ کردند. سال‌ ها از رنگ سرخ برای رنگ کردن لب ‌ها و گونه‌ ها، بسته به مد روزگار استفاده می ‌شد.

رژ لب اصطلاح کلی برای تمام آرایش های لب است. رژ لب شامل رژ لب، بالم لب، براق کننده لب و غیره می باشد که می تواند لب ها را گلگون، براق و مرطوب کند و همچنین زیبایی صورت را افزایش می دهد.

رژ لب

پایه اصلی رژ لب از روغن های طبیعی یا صنعتی که آن را کرمی و مرطوب می کند، موم هایی که ساختار اصلی آن را تشکیل می دهند و به چسبیدن رنگ به لب ها کمک می کنند و مواد شیمیایی آنتی اکسیدانی برای جلوگیری از محو شدن تشکیل شده است.

رژ لب ممکن است نماد زیبایی باشد، اما ساختن آن به علم و ابزار ها، مواد اولیه و دستگاه های خاصی نیاز دارد.

مواد اولیه مورد نیاز

درست مانند هر تجارت دیگری، شما به مواد خام نیاز دارید که به عنوان پایه ای برای کیفیت محصول شما عمل می کند. در زیر انواع مختلفی از مواد اولیه مورد نیاز برای تجارت رژ لب آورده شده است. باید مراقب باشید که روغن یا مواد خام دیگری در فرآیند اضافه نکنید، زیرا ممکن است محصول نهایی را مختل کند.

  • مواد گیاهی
  • روغن
  • موم
  • روغن های گیاهی
  • رایحه
  • مواد نگهدارنده
  • رنگدانه ها
  • اسید استئاریک

مواد اولیه برای ساخت رژ لب

مواد اولیه موجود در رژلب موم، روغن، الکل و رنگدانه است. موم مورد استفاده معمولاً شامل ترکیبی از سه نوع موم زنبور عسل، موم کندلیا  و یا کارناوبای می باشد. موم باعث می شود که مخلوط به راحتی قابل شکل گیری باشد. روغن هایی مانند کرچک و یا لانولین به موم اضافه می شود. رایحه و رنگدانه نیز اضافه می شود. همچنین مواد نگهدارنده و آنتی اکسیدان ها نیز از خراب شدن و فاسد شدن رژ لب جلوگیری می کنند. در حالی که هر رژ لب حاوی این اجزا است، طیف گسترده‌ای از مواد دیگر نیز می‌تواند برای براق ‌کردن ماده و یا برای مرطوب‌ کردن لب ‌ها در آن گنجانده شوند.

به طور کلی، موم و روغن حدود ۶۰ درصد از رژ لب (از نظر وزن) را تشکیل می دهند و الکل و رنگدانه ۲۵ درصد دیگر را تشکیل می دهند.

تجهیزات مورد نیاز

  • پلاستیک
  • تیوب های آلومینیومی
  • هیتر
  • همزن مکانیکی
  • ترازوی توزین
  • رنگ
  • قالب ها
  • دستگاه شعله افکن
  • آسیاب غلتکی سه گانه
  • یخچال
  • دستگاه پرکننده تیوب های رژ لب

روند تولید رژ لب

فرآیند تولید در سه مرحله صورت می گیرد.

  • ذوب و مخلوط کردن
  1. ابتدا مواد خام رژ لب ذوب و مخلوط می شوند. یک مخلوط حاوی حلال ها، مخلوط دوم حاوی روغن ها، و مخلوط سوم حاوی چربی ها و مواد مومی است. این ها در ظروف جدا از جنس فولاد ضد زنگ یا سرامیکی گرم و ذوب می شوند.
  2. سپس حلال و روغن های مایع با رنگدانه های رنگی مخلوط می شوند. پس از تهیه توده رنگدانه، آن را با موم داغ مخلوط می کنند. مخلوط را هم زده تا حباب های هوا از بین بروند. سپس مخلوط را در قالب ریخته، صبر می کنیم تا خنک شوند و سپس از قالب ها جدا می کنیم. در این مرحله برخی از تولید کنندگان از تجهیزات خلاء برای خروج هوا استفاده می کنند.
  3. پس از اینکه توده رنگدانه آسیاب و مخلوط شد به توده موم داغ اضافه می شود تا رنگ و قوام یکنواختی به دست آید. سپس رژ لب مایع را می توان صاف کرد و قالب زد یا ممکن است آن را در ظرفی ریخته و برای قالب گیری در آینده ذخیره کرد.
  • قالب گیری
  1. پس از اینکه توده رژ لب مخلوط شد و بدون هوا شد، آماده ریختن در قالب است.
  2. توده ذوب شده در قالبی پخش می شود که از قسمت پایینی (لوله فلزی یا پلاستیکی) و یک قسمت شکل دهنده که به خوبی با لوله مطابقت دارد تشکیل شده است. رژ لب از بالا به پایین ریخته می شود به طوری که انتهای لوله در بالای قالب قرار می گیرد.
  • برچسب گذاری و بسته بندی
  1. پس از آماده شدن رژ لب، اکنون نوبت برچسب زدن به آن می باشد.
  2. مرحله نهایی در فرآیند تولید، بسته بندی رژ لب ها است. گزینه ‌های بسته ‌بندی متنوعی وجود دارد، از بسته‌ های فله تا بسته ‌های تکی، و یا بسته‌ بندی به عنوان جزئی در کیت آرایش یا پیشنهاد تبلیغاتی ویژه.

برای دریافت اطلاعات کامل در ارتباط با مراحل تولید رژ لب به سایت www.madehow.com  مراجعه کنید.

کنترل کیفیت

رویه های کنترل کیفیت سختگیرانه هستند زیرا محصول باید استانداردهای سازمان غذا و دارو (FDA) و بهداشت را رعایت کنند. رژ لب تنها ماده آرایشی است که به نوعی بلعیده می شود و به همین دلیل کنترل های سختی بر روی مواد تشکیل دهنده و همچنین فرآیند های تولید اعمال می شود. رژ لب در یک محیط کنترل شده مخلوط و فرآوری می شود بنابراین عاری از آلودگی خواهد بود.

یکی از تست های ویژه برای کنترل کیفیت رژ لب تست گرما می باشد. در این تست  رژ لب در حالت کشیده در یک نگهدارنده قرار می گیرد و به مدت ۲۴ ساعت در فر با دمای ثابت بالای ۱۳۰ درجه فارنهایت (۵۴ درجه سانتی گراد) قرار می گیرد. رژ لب نباید افتادگی داشته باشد.

برای تهیه دستگاه ها و تجهیزات لازم تولید تولید رژ لب به سایت royaniran.com مراجعه بفرمایید.

 

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 275 views بار دسته بندی : ریپورتاژ تاريخ : 12 مارس 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.